Hos Conrads & Coffee ved vi at bryllup er den helt store dag, med kærlighed og forkælelse. Hvis du ønsker at forkæle dine bryllupsgæster ekstra, så book en af vores mobile kaffevogne til dit bryllup. Eller vil du hellere forkæle din gæster med lækker kvalitets is, kan vores fine is-cykel eller isbar bookes. 

Vores mobile kaffevogne til bryllup, kan tilpasses jeres behov. Hver kop fremstilles med kærlighed af vores barista, som kan lave alt lige fra cortado til filterkaffe. Vi kan også tilbyde, at sørge for noget lækkert til din i kaffe i form af Petit four og større kageanretninger. Udover dejligt kaffe, byder vi også på et skønt og velsmagende udvalg af te, chai og varm kakao. 

Inspiration til dit bryllup? 

Der er mange muligheder for servering af kaffe eller is til bryllup. Og da det er jeres helt store dag, er det jer der bestemmer hvor og hvornår kaffen skal serveres. Hos Conrads & Coffee tilbyder vi både inde og ude servering. Vi kan eksempelvis stå klar til at serverer lækker kaffe udenfor kirken efter vielsen eller på jeres lokation for bryllupsfesten eller bryllupsreceptionen.