Hos Conrads & Coffee ved vi at butiksåbning er en stor dag, og der er da ikke noget bedre end en rigtig god kop frisklavet kaffe. Hvis du gerne vil forkæle dine kunder denne dag, kan du allerede nu booke vores mobile kaffevogne til din åbningsdag. Eller vil du hellere forkæle din gæster med lækker kvalitets is, kan vores fine is-cykel eller isbar også bookes. 

Vores mobile kaffevogne til åbningsfest, kan tilpasses jeres behov. Hver kop fremstilles med kærlighed af vores barista, som kan lave alt lige fra cortado til filterkaffe. Vi kan også tilbyde, at sørge for noget lækkert til din i kaffe i form af Petit four og større kageanretninger. Udover dejligt kaffe, byder vi også på et skønt og velsmagende udvalg af te, chai og varm kakao. 

Inspiration til butiksåbning? 

Vil du gerne skille dig ud fra mængden med din åbningsdag og gøre et godt indtryk på dine kunder, så er vores kaffevogn eller Tuk Tuk kaffevogn det rette valg. Den får mulige nye kunderne til at stoppe op og vi kan give dem en god oplevelse. Vores barista kan tage godt i mod allerede eksisterende kunden ved travlhed og få en god snak, mens de venter på jer. Og ikke mindst er det også dejligt for dig at i på dagen kan få en frisk kop lækker kaffe. 

VI HAR SERVERET FOR

For leje af kaffevogn eller is-cykel udfyld formularen nedenfor - så ringer vi dig op