Hos Conrads & Coffee ved vi at når er på messe, er der ikke noget bedre end en rigtig god kop frisklavet kaffe. Hvis du gerne vil forkæle dine kunder til messen, kan du allerede nu booke vores mobile kaffevogne til din messe. Eller vil du hellere forkæle din gæster med lækker kvalitets is, kan vores fine is-cykel eller isbar også bookes. 

Vores mobile kaffevogne til messe, kan tilpasses jeres behov. Hver kop fremstilles med kærlighed af vores barista, som kan lave alt lige fra cortado til filterkaffe. Vi kan også tilbyde, at sørge for noget lækkert til din i kaffe i form af Petit four og større kageanretninger. Udover dejligt kaffe, byder vi også på et skønt og velsmagende udvalg af te, chai og varm kakao. 

Inspiration til messen? 

Vil du gerne skille dig ud fra mængden med din messestand, så er vores kaffevogn eller Tuk Tuk kaffevogn det rette valg til messestanden eller konferencen. Den får mulige nye kunderne til at stoppe op og vi kan give dem en god oplevelse. Vores barista kan tage godt i mod allerede eksisterende kunden ved travlhed og få en god snak, mens de venter på jer. Og ikke mindst er det også dejligt for bemandingen på standen, at de kan få en frisk kop lækker kaffe. 

VI HAR SERVERET FOR

For leje af kaffevogn eller is-cykel udfyld formularen nedenfor - så ringer vi dig op