Hos Conrads & Coffee hjælper vi gerne med at forkæle dine gæster til din reception. Book en af vores mobile kaffevogne til din reception. Eller vil du hellere forkæle din gæster med lækker kvalitets is, kan vores fine is-cykel eller isbar og bookes. 

Vores mobile kaffevogne til reception, kan tilpasses dit behov. Hver kop fremstilles med kærlighed af vores barista, som kan lave alt lige fra cortado til filterkaffe. Vi kan også tilbyde, at sørge for noget lækkert til din i kaffe i form af Petit four og større kageanretninger. Udover dejligt kaffe, byder vi også på et skønt og velsmagende udvalg af te, chai og varm kakao. 

Inspiration til reception? 

Der er mange muligheder for servering af kaffe eller is til en reception. Og da det er en særlig dag, er det jo dig som bestemmer hvor og hvornår kaffen skal serveres. Hos Conrads & Coffee tilbyder vi både inde og ude servering. Vi kan eksempelvis stå klar til at serverer lækker af kaffe eller is udenfor i en gårdhave. 

Vi serverer kaffe til alle slags arrangementer

Hos Conrads & Coffees kan vi servere kaffe til alle slags arrangementer, både bryllupper, åbningsfest, fødselsdage og andre events. Vores mobile kaffevogn kan både stå inde og ude. Men det er ikke kun kaffe vi serverer også lækker te og kakao. Eller måske også is? 

Book et uforpligtende opkald nedenfor, så ser vi, om vi sammen kan finde en løsning, der passer netop jeres fest. 

For leje af kaffevogn eller is-cykel udfyld formularen nedenfor - så ringer vi dig op

VI HAR SERVERET FOR