Hos Conrads & Coffee ved vi at studenterfest er stor dag, som selvfølgelig skal fejres. Hvis du skal afholde studenterfest samt ønsker at forkæle dine gæster ekstra, så book en af vores mobile kaffevogne til din studenterfest. Eller vil du hellere forkæle din gæster med lækker kvalitets is, kan vores fine is-cykel eller isbar og bookes. 

Vores mobile kaffevogne til studenterfest, kan tilpasses dit behov. Hver kop fremstilles med kærlighed af vores barista, som kan lave alt lige fra cortado til filterkaffe. Vi kan også tilbyde, at sørge for noget lækkert til din i kaffe i form af Petit four og større kageanretninger. Udover dejligt kaffe, byder vi også på et skønt og velsmagende udvalg af te, chai og varm kakao. 

Inspiration til din studenterfest? 

Der er mange muligheder for servering af kaffe eller is til en studenterfest. Og da det er en særlig dag, er det jo dig som bestemmer hvor og hvornår kaffen skal serveres. Hos Conrads & Coffee tilbyder vi både inde og ude servering. Vi kan eksempelvis stå klar til at serverer lækker kaffe udenfor i din have eller indkørsel. 

Vi serverer kaffe til alle slags fester 

Hos Conrads & Coffees kan vi servere kaffe til alle slags fester, både bryllupper, åbningsfest, fødselsdage og andre events. Vores mobile kaffevogn kan både stå inde og ude. Men det er ikke kun kaffe vi serverer også lækker te og kakao. Eller måske også is? 

Book et uforpligtende opkald nedenfor, så ser vi, om vi sammen kan finde en løsning, der passer netop jeres fest.