Lej vores Tuk Tuk 'Tulle' kaffevogne til dit næste arrangement


Conrads & Coffee tilbyder leje af Tuk Tuk kaffevogn. Vi kan møde dig, hvor som helst og kan nemt skræddersy vores kaffevogne efter dit behov, både til større events og festivaler, samt til det lidt mindre og mere personlige - herunder bryllupper, konfirmationer og fødselsdage. Desuden kan vores hyggelige vogne også lejes til nyåbninger og mindre events. Vi kan også tilbyde, at sørge for noget lækkert til din kaffe i form af Petit four og større kageanretninger. Udover dejlig kaffe, byder vi også på et skønt og velsmagende udvalg af te, chai og varm kakao.

For leje af Tuk Tuk kaffevogn udfyld formularen nedenfor - så ringer vi dig op


Prisen er inkl. leje af kaffevognen.

Derudover skal der forventes at der pålægges et kørselsgebyr på 7 kr. pr. km. For mere end 50 km fra Viborg, må der påregnes en timepris på 350 kr.


Tilkøb 
Lækker hjemmelavet bagværk til kaffen i form af Petit Four og større kageanretninger

Ved tilfælde af mere end 100 serveringer, tilgår der et gebyr på 750 kr. og ved mere end 150 serveringer tilgår der et gebyr på 1.000 kr og ved mere end 200 serveringer tilgår der et gebyr på 1.250 kr. 


Praktisk information 

Vores kaffevogn måler i længden 266 cm, bredden 126 cm og i højden 155 cm. Og vejer ca. 500 kg. Afbestilling

Ved afbestilling mindre end 14 dage før dit arrangement, vil der være et afbestillingsgebyr på 2.500 kr. Ved afbestilling mere end 14 dage før dit arrangement, vil gebyret være på 1.200 kr. 

Bemærk der kan forekomme små prisjusteringer. 

VI HAR SERVERET FOR 


.

Vi serverer både varme og kolde drikke
Lej vores retro kaffevogn til dit næste event

Vi samarbejder med 

www.nuento.dk og www.mobilkaffebar.dk